Zahradní chatka Borkum 5

Materiál: severský smrk
Rozměr: 390 cm x 390 cm (15,21 m2)
Obsah: s podlahou, desky pero – drážka
Dvere: 149 x 196 cm, 84 x 196 cm
Okno: 129 x 99 cm
Síla materiálu: 40 mm
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
147 000 
117 000 

Zahradní chatka Borkum 5

 

Zahradní chatka Borkum je vyhledávaná pro svou praktičnost. V 40mm provedení patří k výrobkům, které poskytují nejen vysokou kvalitu provedení, ale je i esteticky dobrým řešením zahradní stavby. Síla materiálu podtrhává kvalitu daného výrobku. Chatky skvěle zapadnou k Vašemu domu, zahrady či k Vaší chatě. Domeček nabízí 15,2m2 vnitřního prostoru, který je přímo rozdělen jak na sklad o rozměru 4,6m2 k uskladnění materiálu, nářadí či kol tak na oddělenou místnost 10,6m2, která je vhodná pro vytvoření oddechového prostoru pro Vás a Vaše blízké. Oceníte praktické dvojdveře, které usnadňují manipulaci při používání domku. Zahradní chatka Borkum a její varianty jsou výbornou alternativou do zahrádkářských kolonií. Chatku lze poskládat také zrcadlově. Domek je vyráběn z předsušeného severského smrkového dřeva. Součástí domu jsou okna, dvojdveře, kování, podlaha, zámek s klíčem.

K zahradnímu domku lze objednat přístřešek, který zboku prodlužuje střechu o 120cm (případně dle Vašeho přání na míru). Také je možné k domku dokoupit efektní terasu se zábradlím. Přístřešek a terasu je možné vidět v našich realizacích.

 

Zahradní domek Borkum – Praktická elegance pro vaši zahradu

Zahradní chatka Borkum je vyhledávaná  pro svou praktičnost a estetické provedení.  Zahradní chatka Borkum v provedení 40mm představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají spojení vysoké kvality a vkusného designu ve své zahradě. Síla materiálu, ze kterého je vyrobena, podtrhuje nejen její robustnost, ale i dlouhou životnost.

 

S rozměry 15,2m2 poskytuje chatka dostatek prostoru.

Pro skladování materiálu a nářadí je v oddělené místnosti prostor  4,6m2. Pro relaxaci a odpočinek ve vedlejší místnosti naleznete 10,6m2. Oceníte praktické dvojdveře, které usnadňují manipulaci a přístup do chatky.

Zahradní chatka je skvělým doplňkem vaší zahrady, domu či chaty, který se dokonale sladí s okolním prostředím. Je vyrobena z předsušeného severského smrkového dřeva, což zajišťuje její odolnost vůči povětrnostním vlivům a dlouhou životnost.

Pro ty, kteří hledají ještě více možností, je k dispozici možnost objednání přístřešku, který prodlužuje střechu o 120cm a efektní terasy se zábradlím. Tyto doplňky dodají chatce Borkum ještě více funkčnosti a šarmu, a to podle vašich individuálních přání a potřeb.

Zahradní domek Borkum a její variace představují skvělou alternativu do zahrádkářských kolonií, ať už hledáte praktický úložný prostor, místo pro odpočinek, nebo elegantní doplněk pro vaši zahradu.

 

 

 

Kontaktní formulář

Kontaktujte nás



Mohlo by se vám líbit

doprava zdarma
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Koupelna a WC pristavba do zahradniho domku

Koupelna a WC přístavba do zahradního domku

Rozměr: KIT M – 250x95cm, KIT S – 180x95cm
28 000 
doprava zdarma
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Moderni zahradni stavba Java 44

Moderní zahradní stavba Java 44

Rozměr: 608 cm x 390 cm (23,71 m2)
225 000 
265 000 
doprava zdarma
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
KENN zahradni domek

Domečky SKLADEM -KENN

Rozměr: 380 cm x 380 cm
76 000 

Nejnovější články v blogu