Zahradní dům JAPAN 44 – novinka

Materiál: severský smrk
Obsah: s podlahou, desky pero – drážka
Dvere: 159 x 196 cm, 84 x 190 cm
Okno: 101×178 cm 2x, 56×178 cmx2
Síla materiálu: 44 mm
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u

Dostupné na objednávku

Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
265 000 
219 000 

Zahradní dům JAPAN 44 – novinka

 

Zahradní dům Japan v 44mm provedení splňuje Vaše potřeby moderní zahradní stavby. Nabízí přirozené moderní řešení stylové stavby. Zahradní dům Japan je rozdělen do 3 místností. Přičemž zákazník může zvolit zrcadlovou montáž zahradního domku. Při zrcadlové montáži je nutné vyměnit několik dílů, proto prosíme abyste objednávku zrcadlové verze dopředu zvážily. Síla zvoleného materiálu 44mm koresponduje s kvalitou výrobku.

Zahradní dům Japan je vybaven okny s izolačního dvojskla. K domu patří i malá předterasa, která je umístěna v čelní části domku.

Domek Japan nabízí 22,8m2 vhodného k uskladnění Vašich zahradních potřeb. Tento typ zahradního domu je možné využívat i jako oddechový prostor pro Vaši rodinu. Výborná varianta je i jako letní kuchyně.

Dostatek světla nabízejí velké dveře a okna, které dotvářejí luxusní provedení moderního zahradního domku. Japan je vyráběn z předsušeného severského smrkového dřeva. Součástí domu jsou okna, dvojdveře, kování, podlaha, zámek s klíčem. Jak bylo uvedeno, dveře a okna jsou vybavena izolačním dvojsklem!

Při realizaci základové desky je důležité pamatovat, že součástí stavby je i malá terasa podél celé přední stěny. Terasa je vidět i na ilustračním obrázku zahradního domku.

Na střechu domku doporučujeme asfaltové pásy, které můžete zakončit dešťovými svody. Jsou za příplatek. Důležitý je i vnější nátěr zahradní stavby. Naše firma dlouhodobě pracuje z lazurou Remmers. Výhodou této lazury je vícesložková nátěrová hmota. Barva Vám ošetři dřevo proti UV, škůdcům, červotočům, hnilobě a zamodrání. Samozřejmě nátěr je nutné pravidelně obnovovat.


Blogy o zahradních chatkách – výběr:

22. BLOG – MODERNÍ ZAHRADNÍ DOMEK JAVA

Rádi bychom Vám v tomto blogu představili moderní zahradní stavbu Java. Provedení materiálu 44mm. S podlahou, terasou a velkými posuvnými panoramatickými dveřmi a okny.

21 -Moderní zahradní stavby DOMEO s posuvnými AL okny

Moderní zahradní stavby DOMEO jsou skvělou novinkou pro rok 2021. Zde je máte všechny na jedné kope.

 

 

Kontaktní formulář

Kontaktujte nás



Mohlo by se vám líbit

doprava zdarma
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Vikendova rekreacni chata Schpindl do 25m2
doprava zdarma
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Terasa k zahradní chatce
14 900 21 900 
doprava zdarma
Pridat do Wishlist-u
Pridat do Wishlist-u
Montovany zahradni domek MASTR

Montovaný zahradní domek MASTR /28mm

Rozměr: 340 cm x 340 cm (11,56 m2)
51 000 

Nejnovější články v blogu