Blog 29. Praktická zahradní chatka

Praktická zahradní chatka Erna je k dispozici ve dvou velikostech . Konkrétně se jedná o model Erna 1 v rozměru 480×380 cm a větší Erna 2 v rozměru 480×480 cm.

Chata je silná 40 mm a prodává se bez podlahy. Podlahu zahradní chatky však můžete zakoupit , nebo ji dodatečně namontovat na již postavený zahradní domek.

Základní deska pro praktickou zahradní chatku Erna.

Důležitá je správná montáž chaty. Rovná a stabilní základová deska zajistí správnou funkci chaty. O této problematice jsme psali v předchozích blozích a zveřejnili jsme také krátké video s výhodami jednotlivých řešení.

Jedním z příkladů, jak prakticky vybavit zahradní chatku, je realizace podkladu v podobě zámkové dlažby, jejíž hlavní výhodou je estetické provedení, které může dokonale posloužit i jako finální podlaha v chatce. Podobně praktickým a kvalitním řešením je základová deska pro zahradní domek v podobě betonové dlažby.

Praktickou zahradní chatku lze snadno namontovat na rošt a zemní vruty.

V některých případech není možné nebo je technicky obtížné připravit zámkovou dlažbu nebo betonový podklad. V takových případech je možné použít zemní vruty a dřevěný rošt. Jak vidíte na obrázku – chata je sladěna s barvou roštu a tvoří velmi pěkný a kompaktní celek. Při instalaci na rošt je nutné objednat chatku s podlahou.

Praktická zahradní chatka v provedení 28 mm EBRO B

Máte-li jakékoli dotazy, napište nám na e-mail info@zahradni-chatka.cz nebo zavolejte na telefonní číslo +420 775 780 563.

Orlando plán zahradní chatky

1. část: Rozměr základního domečku a zahradní chatky.

Ako naplánovať chatku. Koľko máme / potrebujeme miesta.

Blog výběr zahradního domku

2. část Výběr zahradního domku a garáže

Ako vybrať správnu veľkosť domčeku. Aká sila materiálu je vhodná pre Váš rozmer a spôsob použitia.

Tampa chatka s přístřeškem

27. Zahradní domek Tampa

s přístřeškem a zadní stěnou.

Kontaktní formulář

Kontaktujte nás